Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä GreatSkin sisältää?

Sisältö päivittäistä annosta kohti (2 tablettia):

Kollageeni1000 mg
Hyaluronihappo10 mg
C-vitamiini200 mg (250*)
Riboflaviini (B2)1,4 mg (100*)
Biotiini (B7)50 μg (100*)
*% Päivittäisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat: 

Bioaktiiviset kollageenipeptidit, inuliini, L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine (selluloosa), hyaluronihapon natriumhyaluronaattisuola, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) riboflaviini (B2-vitamiini), D-biotiini, väriaineet (kalsiumkarbonaatti).

Kenelle GreatSkin sopii?

GreatSkin on suunniteltu yli 30-vuotiaille naisille ja miehille, jotka haluavat säilyttää nuoren ja kimmoisan ihon sekä kauniit ja terveet hiukset. Tuote sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa säilyttämään kosteuden ihossa. Biotiini auttaa ylläpitämään hiusten ja ihon hyvinvointia.

Kuinka usein minun pitäisi ottaa GreatSkinia?

Suosittelemme, että otat kaksi tablettia joka päivä 4-6 kuukauden ajan, jotta havaitset parhaimman vaikutuksen.

Voinko ottaa GreatSkinia, jos olen allerginen?

Jos olet herkkä jollekin tuotteissamme olevalle ainesosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärin kanssa ennen kuin aloitat tuotteen käytön.

Milloin minun pitäisi ottaa GreatSkinia?

Suosittelemme, että aloitat päivän kahdella tabletilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata GreatSkinin?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa GreatSkinia kaupasta?

Et, emme myy tuotteitamme kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon ja edullisemmin ilman välikäsiä ja pitkää varastointiaikaa.

Voinko ottaa GreatSkinia, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan aktiivisista ainesosista ilman todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä tehokkaat vaikuttavat aineosat eivät voi vaikuttaa joihinkin lääkkeisiin, ja siksi suosittelemme kaikkia asiakkaitamme ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos he käyttävät lääkkeitä terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät lääkkeitä korkeaan verenpaineeseen tai sydän- ja verisuonitauteihin.

Onko GreatSkinilla sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain huolellisesti valittuja aktiivisia ainesosia, joilla ei ole todettuja haittavaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin kääntymään lääkärin puoleen, jos olet herkkä jollekin aineosalle.