Tutkimukset

GreatSkin on suunniteltu sekä naisille että yli 30-vuotiaille miehille, jotka haluavat säilyttää nuoren ja kimmoisan ihon sekä kauniit ja terveet hiukset. Tuote sisältää hyaluronihappoa, C-vitamiinia, riboflaviinia (B2) ja biotiinia (B7).

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy luontaisesti ihossa. Se auttaa sitomaan vettä kollageeniin, jotta iho tuntuu täyteläisemmältä ja kosteammalta.

Nuori ja kiinteä iho on kostea, koska se sisältää suuria määriä hyaluronihappoa dermiksessä.

Iho koostuu kolmesta kerroksesta:

-Orvaskesi eli epidermi
-Verinahka eli dermis (corium)
-Ihonalaiskudos eli subcutis

Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä ihossa kuitenkin vähenee. Aikuisikään päästyämme määrä on vähentynyt vain viiteen prosenttiin.

Tutkimukset osoittavat, että hyaluronihapolla on vaikutusta ryppyihin ja se voi parantaa ihon yleistä laatua. Tutkimuksessa osallistujat saivat 120 mg hyaluronihappoa päivittäin.

Tutkimus: Suun kautta annettu hyaluroni vähentää ryppyjä:

Oral hyaluronan relieves wrinkles: a double-blinded, placebo-controlled study over a 12-week period

Lisäksi tuote koostuu C-vitamiinista, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon normaalille toiminnalle.

Riboflaviini (B2) on tärkeä iholle, hiuksille ja kynsille. Lisäksi biotiinilla (B7) on myös myönteinen vaikutus ihoon ja hiuksiin, ja siksi sitä kutsutaan usein ”kauneusvitamiiniksi”.

GreatSkin sisältää 10 mg hyaluronihappoa.