Mitä aurinko tekee ihollesi

Auringosta saadaan monia hyötyjä. Se antaa meille mukavan hehkun ja tunnemme olomme paremmaksi jo muutamassa päivässä ulkona kirkkaassa auringonvalossa oleskellessamme. Mutta osaatko huolehtia ihostasi kesän jälkeen?

Tiesitkö, että syksyä kohti suunnatessa on tärkeämpää kuin koskaan huolehtia ihosta paahtavan kuuman kesän jälkeen?

Tunnet kenties jo ihon pigmentti melaniinin?

Melaniini on ihon luonnollinen pigmentti, joka saa meidät muuttumaan ruskeaksi ja tummemmaksi. Se, mitä tapahtuu, on se, että orvaskesi (ihon ylin kerros) tulee paksummaksi, ja siten myös ihon pigmenttien määrä kasvaa.

Tämä tarkoittaa, että iho ei kykene torjumaan kuolleita ihosoluja, ja huomaat, että iho tuntuu karkeammalta ja kuivemmalta kesän jälkeen.

Vaurioitunut iho kesän jälkeen

Jos koet, että ihosi näyttää nyt sekä kuivalta että hilseilevältä, et ole yksin. Se on täysin luonnollista ja yleistä, jos olet viettänyt paljon aikaa auringossa. Ehkä ihosi on alkanut kuoriutumaan?

Syynä tähän on muun muassa se, että iho menettää paljon vettä, joka haihtuu ihokerroksista.

Ihossa on vettä, joka antaa sille vahvuutta ja elastisuutta. Ajattele vaikka viinirypälettä, joka on ollut auringonvalossa pitkään. Lopuksi vesi katoaa hedelmästä, ja jos se on jatkunut tarpeeksi pitkään, siitä tulee yhä enemmän rusinan kaltainen.

Mutta ei ole missään nimessä liian myöhäistä huolehtia ihostasi.

Anna ihollesi uusi hehku

Parasta, mitä voit tehdä, on antaa ihollesi runsaasti kosteutta ja suosia mieluiten mietoja puhdistusaineita, joissa on iholle sopiva PH-arvo (5,5). Voit vapaasti etsiä ainesosia, jotka sisältävät glyseriiniä ja steariinihappoa ja jotka helpottavat ihon kosteuden säilyttämistä.

Mutta jos todella haluat antaa ihollesi kunnolla syväkosteutusta ja hoitoa, sinun pitäisi valita tuote, joka huolehtii ihostasi sisältäpäin.

Esimerkki tästä on ravintolisä GreatSkin, joka sisältää sekä 10 mg hyaluronihappoa että C-vitamiinia (joka on tärkeää normaalin kollageenin muodostumisen kannalta). Kollageeni on, kuten tiedätte, eräänlainen rakennusteline, joka sitoo ihomme yhteen.

Lisäksi kaksi kauneusvitamiinia biotiini (B7) ja riboflaviini (B2) ovat erityisen tärkeitä ylläpitämään normaalia ja tervettä ihoa.

Juuri nyt voit kokeilla GreatSkiniä puoleen hintaan 60 päivän ajan. Kokeile ja ihastu!

Kokeile GreatSkinin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.

Lähde:

https://medlineplus.gov/