Anna ihollesi runsaasti kollageenia – GreatSkin ylläpitää ihon terveyttä!

GreatSkin sisältää ainutlaatuisia ainesosia, jotka on huolellisesti valittu ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi. Ne ovat ainesosia, joilla on dokumentoitu vaikutus!

On helppo tulla epätoivoiseksi, kun huomaa, että iho menettää elastisuuden. Kun olemme ohittaneet 25 vuotta, iholle tapahtuu paljon, eikä se ole enää yhtä kimmoisa kuin se oli ennen.

Osa selitystä on, että kollageenin tuotanto vähenee ikääntyessämme.

Monet turvautuvat tarpeettomasti voiteisiin

Olet ehkä yrittänyt lisätä kollageenia ihoosi eksklusiivisten kosteusvoiteiden ja seerumeiden muodossa? Ja ehkä pettynyt, koska tuote ei vastaa odotuksia?

Jotta voimme ymmärtää, miten kollageeni toimii ihossa, meidän on tiedettävä, mitä kollageeni on:

Kollageeni saa alkunsa prokollageenina. Kehosi tuottaa tätä kollageenin esiastetta prokollageenia yhdistämällä kaksi aminohappoa glysiinin ja proliinin. Tämä prosessi on täysin riippuvainen C-vitamiinista. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä vaikuttaa ihon normaaliin toimintaan.

Toisin sanoen et voi lisätä kollageenia kalliiden voiteiden tai seerumeiden kautta. Kollageenimolekyylit ovat yksinkertaisesti liian suuria imeytyäkseen ihon läpi.

Lue myös: Camilla löysi reseptin terveempään ihoon

Mutta onneksi voit saada kollageenia laadukkaiden lisäravinteiden, kuten GreatSkinin, kautta. GreatSkin sisältää myös huikeat 200 mg C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.

Voit myös nauttia runsaasti kanaa, palkokasveja ja pähkinöitä. Runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sisältävä ruokavalio antaa sinulle myös antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa oksidatiiviselta stressiltä, ​​joka voi hajottaa kollageenia.

Kosteutetun ihon salaisuus

Kollageenin lisäksi hyaluronihapolla on paljon merkitystä ihon terveydelle ja joustavuudelle. Hyaluronihappo on kosteuttava ainesosa, joka auttaa pitämään ihon kiinteänä ja kosteutettuna. Vaikka nuori iho sisältää paljon vettä, suuri osa hyaluronihappovarastosta tyhjenee ihosta vanhetessamme. Ihmiskeho sisältää noin 15 mg hyaluronihappoa. Mutta kolmannes tästä katoaa ja syntetisoituu päivän aikana.

Se tekee ihosta kuivan, ryppyisen ja ohuemman.

GreatSkin sisältää 10 mg hyaluronihappoa ja hyaluronihappo toimii eräänlaisena sienenä houkuttelemalla kosteutta ihon pinnalle. Se antaa sileän ja kiinteän ihon.

Näiden avulla GreatSkin toimii:

200 mg C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista

1000 mg kollageenia, joka sitoo ihon yhteen

10 mg hyaluronihappoa, joka tarjoaa runsaasti kosteutta

Riboflaviinia (B2) ja biotiinia (B7), jotka auttavat ylläpitämään normaalia ihoa

Juuri nyt voit tilata GreatSkinin puoleen hintaan 2 kuukaudeksi vain 17,25,-. Täytä alla olevaan lomakkeeseen puhelinnumerosi, niin hoidamme loput.

Hanki terve ja upea iho ja tilaa GreatSkin jo tänään!

Kokeile GreatSkinin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.