Kuinka antaa kaunis hehku iholle

Voi olla useita syitä, miksi ihosi tuntuu värittömältä ja elottomalta. Tässä saat parhaat vinkit terveelle ja kauniille iholle, joka säteilee sisältä ulospäin.

Ja se on todella helpompaa kuin luulet.

Syynä harmaaseen, sameaan ihon sävyyn on se, että ihosi on lopettanut öljyntuotannon. Öljymolekyylit saavat ihon hehkumaan. Nämä molekyylit tunkeutuvat ihon verinahkaan, dermikseen, jossa ne vapauttavat aktiivisia aineita.

Kun iholta puuttuu kosteutta ja rasvaa, tuloksena on kuiva ja eloton iho, pigmenttimuutoksia ja ehkä jopa ikävät tummat silmänaluset.

Jos koet tämän, ihoasi on todennäköisesti laiminlyöty liian kauan, mutta voit ratkaista sen melko helposti.

Aloita lasillisella raikasta, kylmää vettä.

Vältä nestehukkaa

Jos juot liian vähän vettä, huomaat sen nopeasti ihossasi. Iho sisältää paljon vettä ja toimii suojamuurina kosteuden haihtumiselle. Et pääse suoraan eroon näkyvistä ryppyistä, kun juot vettä, mutta jos ihosi on kuivunut, se näyttää elottomalta, värittömältä ja ohuemmalta.

Varo, ettet päästä ihoasi kuivumaan. Juo vähintään puolitoista litraa vettä joka päivä. Tämä antaa kehollesi tarvittavan nestetasapainon ja vaikuttaa ihosi ulkonäköön.

Mutta yhtä tärkeää on myös se, mitä syöt ihosi hoitamiseksi.

Ruoka, joka antaa hehkua

Voit todella syödä itsellesi paremman ihon ja saada sen hehkumaan. Ihosi kyllä ilmoittaa pian, jos ajaudut epäterveelliseen ruokavalioon. Joten mitkä elintarvikkeet sinun pitäisi valita, kun tavoitteena on antaa ihollesi paljon hehkua ja kimmoisuutta?

Yksi vinkki on syödä paljon sisäelimiä ja täysjyväviljatuotteita. Niiden avulla saat sinkkiä, joka on tärkeää normaalin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.

Muita hyviä lähteitä kauniille iholle ovat::

  • Porkkana, aprikoosi ja muut keltaiset tai oranssit hedelmät ja vihannekset
  • Mustikka
  • Tomaatti
  • Pinaatti ja muut vihreät lehtivihannekset
  • Pavut, herneet ja linssit
  • Kala – erityisesti lohi
  • Pähkinät

Älä myöskään unohda ihon parasta ystävää, nimittäin C-vitamiinia. Keholle on kaiken a ja o saada C-vitamiinia kollageenin tuottamiseksi, mikä puolestaan ​​on tärkeää ryppyjen ehkäisemiseksi ja ihon ylläpitämiseksi kiinteänä ja sileänä.

mat som gir huden glød
Hedelmät ja vihannekset antavat paljon hehkua

Eräänlainen liima

Kollageeni toimii ihon liimana. Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, kestävän ja sileän. Itse asiassa sana kollageeni tulee kreikan sanasta ”kólla”, joka tarkoittaa liimaa.

Iho koostuu jopa 75% kollageenista, ja tämä proteiini varmistaa, että ihosi antaa elastisuutta ja estää ryppyjä.

Kehosi tuottaa 25 ikävuodesta lähtien yhä vähemmän ja vähemmän kollageenia ja se on huonolaatuisempaa.

Tämä johtaa vähemmän kiinteään ja kimmoisaan ihoon. Mutta voit itse asiassa lisätä kollageenivarastojasi, ja C-vitamiini on tärkein asia, jota sinun kannattaa nauttia.

C-vitamiinia normaaliin kollageenin muodostumiseen

Runsaasti C-vitamiinia sisältäviä elintarvikkeita ovat esimerkiksi keltaiset ja punaiset paprikat. Jos syöt paprikaa, saat siitä neljä kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinista!

C-vitamiini muuttaa ihon pinnan rakennetta siten, että se näyttää sileältä ja pehmeältä. Tämä tarkoittaa, että terveitä soluja muodostuu nopeammin, iho kuivuu vähemmän ja verenkierto lisääntyy ja tuloksena on raikas hehku ihollasi.

Jos et saa tarpeeksi tätä supervitamiinia, sinun kannattaa harkita C-vitamiinin saamista turvallisen ravintolisän kautta.

B2-vitamiini: Hehkuvitamiini!

Älä unohda B2-vitamiinia, joka tunnetaan myös nimellä riboflaviini, koska sillä on erittäin tärkeä rooli terveen ihon ylläpitämisessä.

Riboflaviini on tärkeä myös, jos ongelmasi on epäpuhdas iho. Tämän vitamiinin käyttö auttaa ihoa erittämään talia, ja tämä estää näppylöitä ja epäpuhtauksia.

Riboflaviinin puute voi aiheuttaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa ja huulia.

Suosi näitä:

  • Sienet
  • Mantelit
  • Pinaatti

Älä ohita ihonhoitoa

Varmista, että sinulla on hyvät ihonhoitotavat:

Puhdista, kuori ja anna ihollesi paljon kosteutta!

On esimerkiksi tärkeää puhdistaa iho joka ilta ennen nukkumaanmenoa, jotta meikki, aurinkovoiteet, saasteet ja tali poistuvat iholta. Poista siis kaikki, mitä ihoosi on kertynyt pitkän päivän aikana.

Tärkeintä on, että et mene nukkumaan poistamatta meikkiä ensin. Vanha meikki imeytyy ihoon, tukkii huokoset, aiheuttaa epäpuhtauksia ja voi tehdä ihosta harmaan.

Sekä miesten että naisten tulisi puhdistaa kasvot, koska kasvot altistuvat eniten talille, rasvalle ja saasteille.

Vinkki: Valitse puhdistusmaito, puhdistusgeeli tai puhdistusvaahto, joka on suunniteltu ihotyyppisi ja ihosi kunnon mukaan.

Hyvä kuorintavoide kuorii ihon ja poistaa kuolleet ihosolut.

Hehku sisältäpäin – ainutlaatuinen ravintolisä 

GreatSkin sisältää jopa 1000 mg kollageenia ja lisäksi C-vitamiinia, mikä on niin tärkeää normaalille kollageenin muodostumiselle. Tuote sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on tärkeä tehtävä sitoa vettä kollageeniin ja antaa iholle runsaasti kosteutta. Kaksi kauneusvitamiinia, biotiini (B7) ja riboflaviini (B2), ovat erityisen tärkeitä normaalin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.

Anna kehollesi vain terveellisiä ja luonnollisia ravintoaineita ja kokeile GreatSkinia jo tänään!

Kokeile GreatSkinia 60 päivän ajan

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.