Camilla löysi reseptin terveempään ihoon

44-vuotias Camilla on työskennellyt kokkina. Se voi olla stressaavaa työtä, eikä sitä helpota, jos sinulla on myös herkkä iho, jota on usein voideltava kosteusvoiteilla ja joka tarvitsee paljon huomiota ja hoitoa.

Camillalla ei ollut vain kuivaa ihoa, vaan se oli myös erityisen herkkä kosketukselle. Hänestä oli todella epämiellyttävää levittää kosteusvoiteita. Mutta onneksi hän onnistui löytämään reseptin, joka toimii hänelle paremmin.

Kokkina Camilla tiesi, kuinka tärkeää on syödä oikein sekä terveyden että ulkonäön kannalta – ja hänestä tuntui järkevämmältä ja loogisemmalta hoitaa ihoa ruokavalion kautta kuin joutua tulemaan toimeen kaikenlaisten voiteiden kanssa.

Camilla fant en oppskrift på sunnere hud
Camilla sai paljon pehmeämmän ihon GreatSkinin avulla . Kuva: yksityinen

2 vuotta tuotteen käyttöä
Joten kun Camillalle suositeltiin GreatSkin -ravintolisää, hänen kiinnostuksensa heräsi, ja hän päätti lukea tuotteesta netistä ennen kuin hän lopulta tilasi tuotteen kokeiluun.

Tänäpäivänä hän on käyttänyt GreatSkinia joka päivä jo yli kahden vuoden ajan ja huomaa selkeän eron:

–  Huomasin ensimmäisenä, että kyynärpäiden kuivuus väheni ja että ne tuntuivat pehmeämmiltä. Sama koski käsiäni. Olen voinut lopettaa voiteiden käytön vartalossani ja kasvoillani, Camilla sanoo.

Hän kertoo huomanneensa erityisen positiivisia muutoksia noin kolmen kuukauden käytön jälkeen, ja lisäksi hän on kiinnittänyt huomiota, että hänen hiuksensa tuntuvat pehmeämmiltä ja kasvavat nopeammin.

Ei enää voiteita

– On ollut todellinen helpotus välttää kosteusvoiteiden käyttöä ja mielestäni GreatSkin auttaa minua hoitamaan paremmin sekä ihoani että hiuksiani, sanoo Camilla, joka ehdottomasti suosittelee tuotetta myös muille, jotka haluavat varmistaa, että oikeilla ravintoaineilla iho todella saa sen, mitä se tarvitsee.

Camilla on tehnyt päivittäisestä kauneudenhoidosta helpompaa ja paljon vähemmän aikaa vievää. GreatSkin on hänelle sopiva resepti.

Haluatko sinäkin testata Camillan reseptin ja saada terveemmän ihon? Nyt voit tilata GreatSkinin puoleen hintaan alla olevalla lomakkeella!

Kokeile GreatSkinia 60 päivän ajan

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.