Tietoa meistä

Miksi kehitimme GreatSkinin

Kollageeni on ihon, luulihaksen, jänteiden ja nivelsiteiden tärkeä rakennuspalikka sekä terveen ja kimmoisan ihon perusta. Mutta jo 25-vuotiaasta lähtien tämän tärkeän proteiinin tuotanto alkaa laskemaan, ja ihosi alkaa vähitellen näyttämään ikääntymisen merkkejä.

Siksi myös kollageenivoiteiden markkinat ovat suuret.

Mutta ihoa ei voi uudistaa voitelemalla kollageenia ulkoapäin kehoon. Kollageenimolekyylit ovat liian suuria imeytyäkseen ihon läpi. Näin ollen on fakta, että kauneus alkaa sisältä päin.

Ravitsemusasiantuntijamme haastettiin kehittämään ihon hyvinvointiin tarkoitettu tehokas ravintolisä, joka sisältää erityisen runsaasti kollageenia. Tuloksena syntyi GreatSkin: jopa 1000 mg kollageenia päiväannosta kohti! Tabletti, johon on yhdistetty kollageenin muodostumista tehostava C-vitamiini, ihoa kosteuttava hyaluronihappo, joka sitoo vettä kollageeniin, sekä biotiini ja riboflaviini, jotka ovat erityisen tärkeitä normaalin ihon ylläpitämiseksi.

Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee GreatSkinista yhden Pohjoismaiden myydyimmistä kollageenivalmisteista, jota käyttävät päivittäin tuhannet naiset ja yhä useammat miehet.

Tietoa meistä

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  • Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  • Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  • Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  • Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Tuoreena suoraan kotiin toimitettuna

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää.

Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit helposti tehdä muutoksia tilauksiin ja laskuihin asiakasportaalissa.

Kirjaudu asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Risut ja ruusut?

Lähetä viesti Facebookissa

Puhelin & sähköposti

Puhelin: 09 315 44 888
(ma – pe klo 10-16)
S-posti: asiakaspalvelu@vitamail.fi