Kollageeni -jauhe, pilleri vai kapseli?

Olet päättänyt kokeilla kollageenia ihollesi. Mutta et ehkä ole varma, missä muodossa hankkisit sitä? Tässä artikkelissa kerromme sinulle eron kollageenijauheiden ja pillerimuodossa olevien kollageenilisien välillä.

Kaikilla näillä muodoilla on sekä etuja että heikkouksia, jotka sinun kannattaa huomioida.

Kuinka kollageeni toimii?

Kollageeni toimii rakennuspalikkana ja eräänlaisena liimana pitämään kehomme ihoa, luita, lihaksia, jänteitä ja nivelsiteitä kasassa.

Itse asiassa kollageeni muodostaa jopa 80 prosenttia ihostamme ja toimii elastiinin kanssa pitääkseen ihomme joustavana.

Mutta iän myötä keho alkaa menettää kollageenin tuotantoa. 25 ikävuodesta lähtien alamme menettää noin yhden prosentin kollageenista joka vuosi.

Tämä johtaa muun muassa kuivempaan ihoon.

Auringolle altistuminen, tupakansavu ja ympäristösaasteet voivat nopeuttaa kollageenin hajoamista.

Näin kollageenilisät toimivat

Ihmisen elimistön ei ole helppo sulattaa ja hyödyntää kollageenia puhtaassa muodossa. Sen täytyy ensin käydä läpi hydrolyysiksi kutsuttu prosessi, jossa se hajoaa pienemmiksi ja sulavammiksi paloiksi.

Lopputuotetta kutsutaan hydrolysoiduksi kollageeniksi, jossa se saa valkoisen jauheen muodon, jota löydät jauhemaisista kollageeniravintolisistä.

Se, mistä sinun tulisi olla tietoinen, on kollageenin määrä ravintolisässä, jota haluat käyttää.

Kollageenipillerit ja -kapselit: Sama annos joka kerta

Ehkä suurin kollageenipillereiden etu on itse muoto. Sinun ei tarvitse punnita, sekoittaa tai mitata. Toisin sanoen, se on hyvin käytännöllinen ratkaisu.

Voit olla täysin varma, että saat oikean ja saman määrän kollageenia päivittäin.

Mutta annos on aina vakio ja sama. Saatat siis joutua ottamaan useita pillereitä saadaksesi haluamasi vaikutuksen. Joillakin ihmisillä on myös vaikea niellä pillereitä.

Kollageenikapseleiden etu on ehkä se, että niiden kuori on yleensä valmistettu gelatiinista, joka voi helpottaa ravintolisän nauttimista ja tuotteen imeytymistä.

Kollageenijauhe: Määritä määrä itse

Kollageenijauheen etuna on, että voit mitata määrän itse ja voit sekoittaa jauheen kaikkeen kahvista smoothieihin.

Mutta sinun voi olla vaikea tietää, saatko oikean määrän kollageenia, kun annostelet jauheen määrän itse.

Jos haluat kokeilla valmista kahvikollageenia, BeautyBeans voi olla hyvä vaihtoehto sinulle: Kahvi on viimeistelty kollageenilla ja sillä on herkullinen, pyöreä ja pehmeä robusta-kahvin maku!

Kun valitset kollageenijauheen, varmista, että valitset maustamatonta lajiketta.

Tabletit ja pillerit ovat helpoimpia

Kollageenitabletit ja -pillerit ovat helppo tapa käyttää kollageenia. Sinun tulee vain noudattaa ravintolisän annostusohjeita, mutta pääasiassa sinun tarvitsee vain ottaa pilleri/tabletti ja niellä se nesteen kanssa.

1000 mg kollageenia tablettimuodossa

GreatSkin on tuote, joka sisältää jopa 1000 mg kollageenia tabletteina.  Tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia, joka on tärkeää normaalille kollageenin muodostumiselle. Hyaluronihapolla on tärkeä tehtävä sitoa vettä kollageeniin ja antaa iholle runsaasti kosteutta. Kaksi kauneusvitamiinia, biotiini (B7) ja riboflaviini (B2), ovat erityisen tärkeitä normaalin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.

Joten, jos haluat tehdä siitä helppoa, GreatSkin on ehdottomasti paras ratkaisu ihollesi.

Kokeile GreatSkinin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.