Hyaluronihappo: Kosteutetun ihon avain

Hyaluronihappo on kosteuttava ainesosa, joka pitää ihosi kiinteänä ja kosteutettuna. Pidämme sen molekyyliä tärkeänä avaimena ihon runsaaseen kosteutukseen. Ja hyaluronihappo on itse asiassa ainesosa, jota kehosi tuottaa luonnollisesti kokonaan itse!

Älä anna sanan ”happo” hämätä sinua. Kyse on itseasiassa aika maagisesta aineesta:

Tällä geelimäisellä vesipitoisella molekyylillä on ominaisuuksia, jotka antavat sen sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä ihosoluissa. Siksi sinun on annettava ihollesi riittävä määrä hyaluronihappoa, jotta voit säilyttää sen kosteuden yhdessä muiden kauneusrutiiniesi kanssa.

Lue myös: Kaikki mitä haluat tietää kollageenista

Hyaluronihappo voitelee ihoa

Hyaluronihappoa esiintyy luonnollisesti ihossa, silmissä ja nivelissä. Sen ensisijainen tehtävä on sitoa vettä soluihin, pitää silmät kosteina ja nivelet voideltuina.

Hyaluronihappoa ei itse asiassa käytetä vain kaupallisessa kauneusteollisuudessa, vaan myös nestemäisissä lääkkeissä kuten silmätipoissa ja injektioissa.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että hyaluronihappo auttaa parantamaan ihon kosteutta ja kollageenituotantoa, torjumaan vapaita radikaaleja ja ylläpitämään ihon kimmoisuutta.

Mutta jos kehomme tuottaa jo hyaluronihappoa, miksi tarvitsemme sitä lisää?

Tärkeä ainesosa, kun vanhenemme

Ihmiskeho sisältää keskimäärin noin 15 mg hyaluronihappoa. Mutta kolmasosa tästä katoaa ja syntetisoituu päivän aikana. Vaikka nuori iho varastoi paljon vettä, suuret osat hyaluronihappovarastosta menetetään ihosta, kun ikäännymme.

Se tekee ihosta kuivan, ryppyisen ja ohuemman.

19–47-vuotiaiden ihmisten ihossa on keskimäärin kaksi kertaa enemmän hyaluronihappoa kuin 50–60-vuotiailla. Kun saavutamme 70 ikävuoden rajan, määrä putoaa vielä enemmän, mikä tekee hyaluronihappoa sisältävistä ravintolisistä niin tärkeitä, mikäli haluamme pitää ihon kosteana ja pehmeänä.

Lue myös: Kuinka antaa ihollesi kaunis hehku

Jos haluamme enemmän, monet ihmiset valitsevat ikääntymistä estäviä anti-aging-tuotteita, jotka sisältävät hyaluronihappoa.

Kun levität tätä ainetta ihollesi, hyaluronihappo toimii eräänlaisena sienenä houkuttelemalla kosteutta ihon pinnalle. Se antaa joustavan ja kiinteän ihon.

Plastiikkakirurgiassa hyaluronihappoa ruiskutetaan usein suoraan ihoon erilaisten ihoalueiden täyttämiseksi. Vaikutukset kestävät viikoista kuukausiin.

Hyaluronihappoa sisältävät ravintolisät voivat antaa pehmeämmän, sileämmän ja kosteutetumman ihon.

Kuvassa näkyy, kuinka hyaluronihapon mämärmä putoaa 35 vuoden iästä

Säännöllinen käyttö

Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi sinun tulisi lisätä hyaluronihappoa säännöllisesti.

Hyaluronihappo ei vain anna iholle paljon kosteutta, se auttaa myös elvyttämään ihon pintakerroksen, jotta iho näyttää ja tuntuu pehmeämmältä, sileämmältä ja hehkuvammalta. Se auttaa myös estämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Entä hyaluronihappoa sisältävät ravintolisät? Voivatko ne antaa näkyviä tuloksia?

Yhä useammat tutkimusartikkelit sanovat kyllä!

On osoitettu, että suun kautta annetulla hyaluronihapolla on suotuisa vaikutus ihon alempiin kerroksiin, mikä puolestaan ​​vaikuttaa ihon näkyvään pintaan, eli orvaskeden epidermiin.

120-150 mg: n päivittäisten määrien on osoitettu lisäävän ihon kosteutta, auttavan kuljettamaan ravinteita ihossa, parantamaan elastisuutta ja tasoittamaan ryppyjä.

Suojaa ihoasi 

Hyaluronihapon määrän säilyttämiseksi ihossa sinun tulisi aloittaa ihosi suojaaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Esimerkiksi hyvä aurinkokerroin suojaa UV-säteiltä, ​​jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaisen vanhenemisen.

Ihannetapauksessa sinun tulisi alkaa hoitaa ihoasi teini-iästä lähtien. Ihon ikääntymistä estävä prosessi alkaa hidastua jo 25 ikävuodesta lähtien, ja auringon sekä muiden ympäristölähteiden aiheuttama oksidatiivinen stressi voi myös aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista.

  • Käytä aurinkovoidetta: Auringonsäteet voivat vahingoittaa ihoa ja muodostaa kasvoille tummia läikkiä, ryppyjä ja hienoja juonteita. Käytä SPF 30 tai sitä vahvempia aurinkovoiteita ihosi suojaamiseen.
  • Etsi luonnollisia ainesosia: Pysy kaukana kauneudenhoitotuotteista, jotka eivät auta ihoasi, kuten vahvoista kemikaaleista. Käytä luonnollisia ainesosia, mieluiten jotain, joka sisältää C-vitamiinia, koska C-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia kollageenin muodostumista ihossa.
  • Kosteuta ihoa: Käytä hyvää kosteusvoidetta sekä aamulla että illalla. Voide antaa ihollesi paljon kosteutta ja suojaa ärsytykseltä ja kuivumiselta.
  • Käytä mieluiten ravintolisää, joka sisältää tärkeitä vitamiineja ja hyaluronihappoa ihollesi.

Hyaluronihappo ravintolisänä 

GreatSkin on tuote, joka sisältää 10 mg hyaluronihappoa ja lisäksi C-vitamiinia, mikä on tärkeää normaalille kollageenin muodostumiselle. Kaksi kauneusvitamiinia, biotiini (B7) ja riboflaviini (B2), ovat erityisen tärkeitä normaalin ja terveen ihon ylläpitämiseksi.

Kokeile GreatSkinin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.